Cautare

16589 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (4.86 secunde)
Camera de Comert si Industrie Oltenia (CCI) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) au ajuns la cutite.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
80 de procente din cifra de afaceri a agentiei Mapamond provin din turismul de evenimente.
Sub genericul "Miscarea de rezistenta", Jurnalul National publica un articol cu titlul "Ouale de aur!, pe care il puteti citi in continuare. Articolul este anuntat in pagina intai cu sloganul "Jos labele de pe pensii si alocatii.
Bursele din doar zece tari au inregistrat cresteri anul trecut, din 78 analizate de firma britanica de brokeraj Bespoke Investment Group.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu. - Mi-ar fi fost aproape imposibil sa va vorbesc liber in acest moment, motiv pentru care am scris cateva randuri despre Didi, randuri pe care si sa le citesc mi-e foarte greu.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR 2 a decis sa renunte la costumul de gimnastica si nu oricum, ci pentru ia traditionala romaneasca. ... De fiecare data cand are ocazia, Monica promoveaza portul traditional romanesc.
GOOGLE celebreaza 186 de ani de la NASTEREA lui LEV TOLSTOI printr-un LOGO SPECIAL LEV TOLSTOI s-a nascut pe 9 septembrie 1828, pe mosia Iasnaia Poliana din Rusia. Cunoscutul scriitor a incetat din viata in data de 20 noiembrie 1910, la Astapovo.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
Artistul italian Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa aseara, la Premier Palace Hotel & spa din Bucuresti. ... Orasul s-a dezvoltat foarte mult", a spus Toto la conferinta de presa. ... Cand aveam 20 de ani, bateam la usile caselor de discuri si mi se spunea:
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Gandurile sale intelepte despre viata, creativitate, dragoste, yoga, inteligenta au ajutat pe multi oameni sa aiba curajul de a continua drumul pe care l-au ales sau sa scape de monotonie si rutina.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
De ce se pun kilogramele la loc?
google-analytics.com